Advokat med professionellt och personligt bemötande

05 februari 2020 Cecilia Olsson
Advokat med professionellt och personligt bemötande

Ibland behöver man anlita en advokat. Det kan bero på flera olika saker som till exempel att man är misstänkt för ett brott, går igenom en svår skilsmässa eller behöver hjälp att söka uppehållstillstånd, arbetstillstånd eller asyl i Sverige. Är man anklagad för ett brott behöver man någon som kan försvara en, går man igenom en skilsmässa behöver man någon som står på ens sida och vet vad man har rätt till och söker man uppehållstillstånd, arbetstillstånd eller asyl så behöver man någon som kan systemet samt språket och som kan hjälpa en att få stanna. 

När man är i behov av en advokat så är det viktigt att man anlitar någon som man litar på och som lägger stor vikt vid att utgången på ärendet ska vara till fördel för klienten. Det är trots allt ens egna framtid som mer eller mindre står på spel. Förutom att advokaten har bred kunskap så är det viktigt att man som klient känner sig förstådd och att man tillsammans med advokaten arbetar mot samma mål.

Ottosson & Pakas är en advokatfirma i Göteborg med ett stort personligt engagemang. De har lång erfarenhet och bred kunskap inom olika juridiska områden. Hamnar man i juridiska svårigheter står Ottosson & Pakas redo att med stort fokus tillvarata ens intressen genom hela rättsprocessen. De tar sig an ärenden inom brottmål, familjerätt, bodelning, migrations- och asylrätt, medling samt konsumenträtt. Det är inte ovanligt att ärenden sträcker sig över flera rättsområden och där har Ottosson & Pakas en stor fördel med sin breda kunskap och erfarenhet inom olika områden, något som i vissa fall har visat sig vara avgörande. Advokaterna hos Ottosson & Pakas går alltid igenom det aktuella ärendet lugnt och metodiskt tillsammans med sin klient och lägger utifrån det en plan för hur man ska gå till väga för att hjälpa till på bästa sätt.

 

Fler nyheter