Boka logistiken av en tredje part

27 april 2021 jonas olsson

Det enda du vill göra är att fokusera på att utveckla, förfina och tillverka dina produkter. Du har slitit hårt för att komma dit du är och har lyckats samla en personal som liksom du är experter inom sina områden. Företaget går bra och du vet att du gör helt rätt när du skräddarsyr din personal och era arbetsrutiner. Allt flyter på perfekt men det finns bara en del som skaver som en sten i skon. Nämligen rutinerna för frakten.

Du började ditt företag med att ta hjälp av din syster gällande logistiken men nu har hon inte längre tid att sköta både det och sitt vanliga arbete. Ett försök har du också gjort att anställa en receptionist som även skulle sköta allt som har med logistik att göra, men nu har den rollen blivit så stor att det inte hinns med där heller. Och dessutom kände du inte att det fungerade perfekt. Det haltade och blev dyrare än vad du känner att det skulle behöva vara.  

 

Låt proffsen sköta sitt jobb

Specialisterna på ditt arbete har långa studier och lång erfarenhet inom sina områden. Varför inte ta hjälp av någon som är specialist inom allt som har med dina frakter att göra? Rätt person på rätt plats gör att du kan slappna av och fokusera på ditt jobb, trygg med att du vet att allt kommer flyta på precis som det ska, både för dig och dina kunder. Precis så det ska vara när det gäller tredjepartslogistik.

För när du anlitar en partner för 3PL så kan du få hjälp med allt som har med logistiklösningar att göra. Och det kan vara allt från ett fraktbolag med egen fordonsflottan till lagring, hjälp med fraktdokument och allt annat du kan behöva när det gäller frakten av allt ditt gods. Men även till dina returer. 

Fler nyheter