Dalarnas bästa pumpservice finns i Falun

24 maj 2021 william eriksson

Dalarnas landskap sett utifrån är en romantiserad bild av Sverige för svenskarna. Frågar man övriga landet vad Dalarna står för så får man svar som faluröda stugor, folkdräkter, skidåkning och dalahästar. För den som bor i Dalarna så vet man att det finns så mycket mer inom landskapets gränser. Utöver det är stoltheten för invånarna att vara en dalmas eller dalkulla svår att överträffa för de andra landskapen.

Med Falun som utgångspunkt

Att ha ett företag inom livsmedel som behöver pumpar och service är väldigt enkelt i Dalarna. Bara ett telefonsamtal bort finns det kunniga personer som kan allt man behöver veta om pumpar. Har man fått problem med sina pumpar kan man få dem servade och kontrollerade här. Det är inga problem för servicebilen att åka runt i Dalarna och inspektera pumpar. Givetvis erbjuder man pumpservice i Falun och resterande Dalarna utan problem. 

Företag som använder sig av pumpar återfinns i många olika branscher, vilket gör att pumparna behöver fungera för olika vätskor. Det gör att servicemännen har kunskapen om flertalet tillverkare och deras pumpar. Förutom underhållsservice kan de även reparera eventuella fel när de har uppstått. Målet är att undvika att kunderna får kostsamma driftstörningar i produktionen.

Sätta kunden i fokus 

När man får ett servicebesök kan man även passa på att gå igenom den befintliga utrustningen på företaget. Det kanske är läge att byta ut eller bygga till anläggningen med fler pumpar? Då kan man få råd och tips på plats om vilka sorters pumpar man kan behöva till verksamheten.

Kunderna ska inte behöva ringa till flera olika företag inom pumpar för att få rätt hjälp. Strävan är att kunderna bara ska ringa ett samtal för att få service och hjälp. Man kan även ordna serviceavtal som är kundanpassade då ingen kunds behov är det andra likt.

Fler nyheter