Dubbelsäng med extra komfort

16 april 2020 Cecilia Olsson
Dubbelsäng med extra komfort

När man ska köpa en ny säng bör man funder på vad man har för behov. Det kan gälla till exempel vilket material man föredrar, vilken modell samt vilken storlek man behöver. Om man är två stycken som delar på sängen kan storleken 180×200 vara det bästa alternativet. En 180 centimeter bred säng ger rum till båda parter och det är dessutom väldigt snyggt med en stor och härlig säng i sovrummet. 

Om man är två personer med väldigt olika kroppshydda som delar på sängen kan det vara en fördel om man har varsin sida som har anpassad fasthet utefter personen som sover där. Om man till exempel är väldigt liten och lätt brukar det vara bekvämast att ha en mjuk madrass eftersom att det möjliggör att man kan sjunka ner lite med höft och axlar för att hålla ryggraden rak. Har man däremot ett stor kroppshydda och väger över 90 kilo så kan man behöva en extra fast madrass för att inte sjunka ner för mycket och därmed få en dålig position för rygg och nacke.

Hos Bättre Nätter finns ett stort urval av dubbelsängar. Det är ett noga utvalt sortiment som håller väldigt hög kvalitet. Bättre Nätter har endast modeller med dubbla fjäderskikt, antingen med pocket fjädrar eller extra fasta fjädrar i det översta skiktet för att säkerställa optimal komfort. Man kan även välja mellan en bäddmadrass av Latex eller Memory Foam. Memory Foam är ett skum som gör att man sjunker ner där man är som varmast, vilket ofta är områdena på kroppen där man har störst behov för avlastning. Latex är ett material som ventilerar vilket gör att man lätt kan hålla en behaglig kroppstemperatur. Det är även ett elastiskt material vilket gör att madrassen trycker tillbaka där man väger som mest så att tryckpunkterna på kroppen avlastas. Gå in på www.battrenatter.se och hitta den bästa sängen för dig.

Fler nyheter