Få enkelt fram var du kan skicka paketet med Schenker Pickup Point

15 februari 2021 Cecilia Olsson

När man ska skicka paket så finns det en hel del företag att välja mellan som kan sköta transporten. Det som ofta kan vara avgörande för vad man ska välja är för det första vilka som finns på orten där man vill skicka ifrån samt vilka som levererar till den plats man vill skicka till. Det kan även vara viktigt hur snabbt paketet kan levereras samt till vilket pris. Det som dock kan vara bra att tänka på är att det inte alltid är det billigaste alternativet som är bäst, man vill förmodligen att paketet ska komma fram i samma skick som man lämnade in det.

Pålitligt företag med lång erfarenhet 

Det kan därför vara säkrast att vända sig till något av de stora logistikföretagen som erbjuder transporter till och från de allra flesta platserna, samt är vana vid att hantera försändelser dag ut och dag in. Schenker är ett företag som erbjuder, utvecklar och producerar transporter. Utöver det tillhandahåller de också spetskompetens inom logistik- och informationstjänster. Det är ett rutinerat företag som i dag är störst på den svenska marknaden.

Smidiga företagslösningar 

För kunder innebär det att Schenker alltid arbetar för att möta de behov som finns samt de utmaningar som kan uppstå. För företag kan de erbjuda logistiklösningar hela vägen från leverantör till slutkund, där de tillsammans med företaget kommer fram till den bästa logistiklösningen. Det kan handla om om allt från lastbils-, järnvägs-, sjö- och flygtransporter till tredje- och fjärdepartslogistik samt skarpa konsultuppdrag. 

Skicka enkelt som privatperson

För privatkunder erbjuder de säkra och snabba leveranser till Schenkers stora nätverk av ombud runt om i hela landet. Oavsett vem man är och vad man vill skicka så kan Schenker sköta leveransen. Vill man kontrollera att Schenker levererar till den plats man vill skicka kan man söka på Schenker Pickup Point.

Fler nyheter