Få till grillningen på stekbord gasolgrill

28 juni 2022 jonas olsson

editorial

Alla dagar är en perfekt grilldag. Har man bara en grill, kol, tändvätska, eller en gasolgrill, så behövs bara tillbehören. Inte ska lite regn stoppa en från att grilla. In under något som kan agera tak så får du till din grillning. Det typiska svenska sommarvädret är ju inte alltid så pålitligt. Då ska man inte behöva avbryta sina planer bara för att vädret bjuder på regn. Med lite idéer får du till något som kan vara tak, och sedan är det bara att sätta igång grillen.

För att verkligen få grillningen helt perfekt, så behöver du en bra grill och såklart ett stekbord gasolgrill. Där kan du verkligen få njuta av vällagad mat. Det är helt perfekt med ett stekbord att till exempel grilla grönsaker och hamburgare eller något annat kött. Ett stekbord kan man ha till grillen vare sig det är en kolgrill eller om det är en gasolgrill. Vilken av de två du vill ha är helt upp till dig.

 

Stekbord Gasolgrill

 

Låt hamburgaren smälta i munnen

Är du en riktig hamburgerfantast? Då vet du att det är stor skillnad på att köpa färdiga hamburgare i förpackning av plast, än att fixa sina egna hamburgare. Välj att göra en hamburgare av revfärs med mycket fett i för att få den sådär perfekt saftig. Den behöver du smasha på ett stekbord med hjälp av en smasher. Så får du den perfekta ytan på hamburgaren med. 

Det finns faktiskt väldigt mycket man kan lära sig när man ska göra den perfekta hamburgaren. Som till exempel hur hög värmen ska vara. Den ska vara så pass varm, att du behöver passa fingrarna. Med ett stekbord och en smasher kan du bjuda på grannskapets godaste hamburgare. Ät hamburgare så ofta du vill i veckan, för vem får nog av det? De går att kombinera med så många olika smaker.

Fler nyheter