För din och eran njutning

23 september 2019 william eriksson
För din och eran njutning

När ni varit ihop länge kan sexlivet ibland svalna och då kan sex leksaker vara kul att experimentera med. Det kan finnas många anledningar till varför det blivit lite svalare sexliv. Det handlar absolut inte om att ni tröttnat på varandra. Sex lexaker är kul och njutningsfullt. Idag kan ni tillsammans sätta er ner framför datorn och kika runt. Huvudsaken är att ni hittar något som passar er bägge och kan njuta tillsammans. Sex leksaker är kul! Givetvis ska bägge tycka att det är en kul grej att testa därför är det viktigt att prata med varandra.

 

 

Hur ska man ta upp det där då?

 

Det kan upplevas som lite genant att börja prata om sexlivet vilket kan vara lite konstigt. Sex leksaker kan verka som om man inte är nöjd. Självklart är inte det fallet utan att du kanske bara vill hotta till livet lite. Så hur gör man då? Idag är nätet fullt med roliga vuxenleksaker och det finns något för alla. Varför inte surfa in på någon sida när ni sitter tillsammans vid datorn. Då kan det vara lätt att peka och säga att det ser ju kul ut.

 

Fantastiska orgasmer

 

För henne kan det vara härligt att få stimulera klitoris samtidigt som hon blir penetrerad. Det finns små vibratorer som går att sätta på fingret. Det kan till och med vara så att hon kommer gång efter gång! Hur härligt är det inte att se sin partner vibrera av njutning. För honom kan det också stimulera när det vibrerar. Det finns även leksaker för honom som ger härlig stimulans. Läs recensioner och se vad andra gillar och hur de fungerar. Huvudsaken är att ni tillsammans kan njuta av att bli lite extra upphetsade. Våga prova och känn er inte generade för livet är för kort för att inte få fantastiska orgasmer.

 

Fler nyheter