Företag inom hotell- och restaurangbranschen har stor nytta av högkvalitativ gasol

18 maj 2021 Cecilia Olsson

Gasol är en produkt som kan vara mycket användbar i hotell- och restaurangbranschen. Tiden är otroligt viktigt när man arbetar med service och att spara in på den genom tidseffektivisering kan vara det som resulterar i riktigt nöjda gäster. Det är extra viktigt i ett stort restaurangkök där man ska kunna producera vällagad mat på kortast möjliga tid, man vill inte låta gästerna vänta för länge. Här kommer gasolen in i bilden eftersom den gör matlagningen otroligt smidig genom att man snabbt får upp värmen på spis och grill samt kan få ner den lika fort. 

Ge gästerna värme och en mysig atmosfär

Förutom att gasolen har en självklar plats i restaurangköket så kan den även göra nytta på flera platser. Med en terrassvärmare som drivs av gasol kan man erbjuda gästerna behaglig värme på uteserveringen både före och efter de varmaste sommarmånaderna. Med en eldstad som drivs av gasol är det enkelt att skapa en mysig atmosfär i restaurangen eller lobbyn utan att det bildas rök och sot. 

Med ett företagsavtal har man alltid gasol tillgänglig när den behövs

Primagaz är ett företag som erbjuder säkra leveranser av gasol efter behov. Som företagskund hos dem kan man förvänta sig en mycket hög leveranssäkerhet, garanterad hög gaskvalitet och exakt påfyllning. Primagaz täcker hela Sverige och levererar gasolflaskorna till avtalad plats i avtalad tid. De lånar ut gasolflaskor om man själv inte äger några samt hjälper till med installation för att man snabbt ska kunna komma igång. Använder man redan LPG så kan man enkelt byta till BioLPG och reducera sitt CO2-utsläpp. 

Hos Primagaz finns olika typer av gasflaskor i olika storlekar och de hjälper till vid behov att hitta den bästa gasol-lösningen för företaget. Sist men inte minst så kan man enkelt beställa sina gasflaskor online dygnet runt, alla dagar i veckan.

Fler nyheter