Låt en nattlampa ge ditt barn ro

10 januari 2022 Lily Hansen

editorial

Alla har vi nog varit med om barn som tycker att mörkret är läskigt. Helst vill de inte sova ensamma ens en gång. Men något som kan vara till en stor hjälp för ditt barn är att skaffa en nattlampa. Med hjälp av en nattlampa kan ditt barn få somna med lyset tänt, hela natten om så barnet önskar det. Nattlampa barn finns i många olika utföranden, allt för att det ska finnas något som passar alla.

Nätterna för små barn kan ibland vara direkt outhärdliga om de inte tycker om när det är mörkt runt omkring dem. Med en nattlampa kan det enkelt åtgärdas. En nattlampa lyser svagt och går ibland också att ställa in i olika lägen där man själv kan känna efter vilken styrka som känns bäst. Många nattlampor har även inbyggda mönster där det avbildas en stjärnhimmel i taket eller någonting annat spännande som barnet kan titta på innan han eller hon somnar. 

 

image

 

Nattlampa får alla barn att sova tryggt om natten

En nattlampa ger ditt barn en trygghet på kvällen och natten när mörkret kommer och du som förälder inte är i rummet. Om barnet till exempel skulle vakna för att gå upp på toaletten på natten, så är det alldeles ypperligt att använda sig av en nattlampa. Då ser barnet själv och slipper ropa på mamma eller pappa. 

Tycker ditt barn om regnbågar eller kanske har Elsa i Frostfilmen som favorit? Ja då finns det lampor för nattetid som passar perfekt. En regnbågslampa som sprider ljus i rummet som bildar en regnbåge passar perfekt för den som älskar färg och regnbågar. Vissa nattlampor för barn går att sätta igång så att de är på under hela natten. Men en del andra behöver man sätta på själv när man vaknar, då de stängs av efter en stund. 

Fler nyheter