Matcha snyggt med fina affischer

14 december 2020 Cecilia Olsson

Ett hem kan göras personligt på många olika sätt, det som brukar ha bäst effekt är att helt enkelt gå efter det man själv tycker är snyggt och passar i hemmet. Det kan såklart vara bra att inspireras av andra för att hitta nya lösningar och idéer, men i slutändan är det viktigaste att man själv trivs med resultatet. Något som kan variera väldigt mycket i olika hem är väggdekorationerna. Tycker man om att byta ut dem lite då och då så kan inramade affischer vara ett riktigt bra alternativ. 

Tavlans placering och ram kan påverka mycket

Hur ska man då tänka för att få till placering och motiv så bra som möjligt? Antingen kan det vara så att man helt enkelt hittar ett motiv som man tycker mycket om och därmed vill ha det på väggen. Är det så att motivet inte riktigt passar färgmässig kan man istället fokusera på att köpa en ram som passar in. Ofta är det bäst att sätta tavlor i ögonhöjd och gärna centrerat över möbler för ett stilrent och symmetriskt intryck. 

Ton i ton

Ett annat alternativ är att välja affischer efter den inredning och färger man redan har. Till exempel kan det vara riktigt snyggt att välja motiv som går ton i ton med färgen på väggen bakom. Det är också vanligt att välja motiv som matchar färg på textilier eller möbler i rummet, det ger en enhetlig känsla i rummet. 

Affischer till hela hemmet på ett och samma ställe

Sohu-shop är en webbutik som har ett riktigt bra utbud av fina affischer till allt från barnrummet till vardagsrummet. De tillverkar dessutom alla produkter själva, från formgivning till framställning. Det garanterar att kvaliteten är jämn på samtliga produkter och de skickar aldrig iväg något som inte håller tillräckligt hög kvalitet. Du hittar hela sortimentet på https://sohu-shop.se/shop/affischer-7s1.html.

Fler nyheter