Måttanpassade garderober – en riktigt smart lösning

20 september 2021 william eriksson

Med måttanpassade garderober kan du utnyttja utrymmen i hemmet på ett helt nytt sätt. Tack vare att garderoberna är anpassade efter just den plats du har att förfoga över kan även små och svårmöblerade ytor användas till fullo. Exempelvis går det att få en betydligt grundare garderob än vad man kan hitta på möbelvaruhusen, om det behövs. På så vis kan man maximera förvaringen i till exempel ett mindre sovrum.

Låt dina behov styra genom hela processen

Smarta garderobslösningar innebär dels att garderoberna passar perfekt, såväl vad gäller djup och bredd som höjd. Dessutom kan du få garderober som är byggda efter dina behov och önskemål. Kanske har du många plagg som bör hängas och då väljer du gott om plats för galgar. Om du istället har många mindre plagg eller accessoarer som du vill hålla snyggt sorterade kan många mindre lådor vara bästa alternativet.

Det finns olika företag som specialiserar sig på just att bygga måttanpassade garderober. Med utgångspunkt från måtten i ditt hem samt dina förvaringsbehov ritas förslag på snygga lösningar, just för dig.

 

 

Många olika val gör att garderoberna kan passa in i ditt hem

Utseendemässigt finns oändliga möjligheter. Du kan välja mellan många olika färger eller träslag när det gäller ytan. Du kan också välja skjutdörrar, vanliga gångjärnsdörrar eller inga dörrar alls om du föredrar öppna garderober. Varför inte spegeldörrar, vilka får hemmet att se större ut genom den reflekterande effekten. Det går också bra att kombinera såväl olika dörrtyper som material, om det faller dig i smaken.

Med hjälp av ett företag som är proffs på just måttanpassade garderober kan du få såväl vägledning i dina val som ett riktigt snyggt slutresultat. Det är också en god idé att ta referenser från tidigare kunder för att säkerställa att företaget levererar bra produkter innan du bestämmer dig. 

Fler nyheter