Med entresol får du lagerkapacitet

30 november 2021 Lily Hansen

editorial

När firman växer och man tar in mycket varor på lager riskerar utrymmet att ta slut. Marken som firman ligger på växer ju inte, och man kanske inte kan bygga ut. Med pallställ kan man lagra några pallar på höjden, och det är en bra lösning för många.

Är du i den situationen att pallställen inte heller räcker till finns det ytterligare en metod. En extra lagervåning i metall, som byggs upp med trappor, räcken och kanske också en hiss, kan vara lösningen på dina platsproblem. Det kallas entresol och är en smart uppfinning för att samla alla varor under samma tak.

Leveranskapaciteten ökar också

Du får också ett mycket större lager när det gäller kvantiteten. Det betyder att du oftast kan leverera allt på en gång när kunderna beställer, och då sparar du på kostnader för restleveranser. Kunderna blir också glada över att slippa vänta på varor.

image

Entresol är en smidig lösning, jämfört med att skaffa en ny lagerbyggnad eller att hysa in delar av sortimentet någon annanstans. Allt går iväg från samma ställe, där du finns, och det underlättar administrationen. Anlita en firma som säljer entresol så får du hjälp med planering, montering och speciell anpassning till ditt lager. Länktips: https://www.svelag.se/entresol/

Räcken, hissar och innertak

Kanske behöver du bara en spiraltrappa upp, men entresol går att förädla på olika sätt, och kanske behöver du ett nytt innertak också. Hur som helst behöver du ett golv, och även det är i metall så att du kan gå där och lagra varor. Hela anläggningen måste vara stark och stabil så att det tål att användas som lager.

Det kan vara en vinst för dig att få plats med varor som är ett extra sortiment eller tillbehör som blir merförsäljning. Då gör du dina kunder en tjänst och kan erbjuda större urval.

Fler nyheter