Moduler blir det perfekta kontoret

26 april 2021 Lily Hansen

Det är i stort sett omöjligt att hitta ett kontor som passar perfekt. Antingen är kontorsrummen för små, för få, för stora, för många. Mötesrummen är för lyhörda, ekar, kalla, har fönster som inte går att slippa blänk från. För få toaletter, för små toaletter, märkliga duschrum och hur tänkte den som satte in köket egentligen? Nej, det är i stort sett omöjligt att hitta ett kontor som passar. Eller som alla i företaget är nöjda med.

Då finns den perfekta lösningen på ett behov som kan vara kortsiktigt men även kan fungera under en lång tid. Med kontorsmoduler kan du själv bestämma exakt hur du vill att kontoret ska se ut. Ända in till minsta lilla toalett och vrå. Du kan pussla, lägga till eller dra ifrån och skapa precis det du och ditt företag behöver. Det kan till och med vara så att alla i personalen får säga sitt och lägga fram önskemål. Varför inte ett kuddrum för relax till exempel?

Gå stort in

Om ni är lite om er och kring er så kan ni välja att gå stort in, när ni ska använda er av moduler till kontoret. Passa på att bygga på höjden och använd er av alla de fördelar som ni kan få av moduler. Ni kan få kontorsmoduler med ett flertal olika inredningar och planlösningar, samt i några olika storlekar som kan passa till er verksamhet. Om ni vill så kan ni även märka upp modulerna med ert firmanamn eller göra några andra förändringar.

Ni kan välja det där stora konferensrummet där ni alla kan samlas. Eller varför inte sätta modulerna så att ni kan få en innergård för rekreation. En plats dit personalen söker sig för att få lite luft och utrymme att reflektera. Med moduler till kontoret är det endast himlen som sätter sina gränser.

Fler nyheter