Se över din mark i Norrtälje och fäll farliga träd

16 december 2020 Lily Hansen

Du som markägare bör se över din mark regelbundet så att du vet hur marken ser ut och vad du behöver åtgärda. Har du mycket mark att se över så kan du kanske ta hjälp av vänner och bekanta och göra det tillsammans så att det går snabbare. Det är bra om du har en god uppsikt över marken så att du ser vad du behöver jobba på. Du kanske måste se till att röja buskar eller det kan vara träd som behövs ta ned.

Ibland kan det vara så att träd redan har fallit ner i en storm och då bör du ta hand om det. Du får då såga det i mindre partier för att sedan forsla bort det. Veden kan du kanske ha användning för själv eller så säljer du den. 

Har du inte tid till att kapa trädet och transportera bort det så kan du anlita någon att göra det åt dig. Det finns många som gärna vill ha ved. De kommer då för att ta hand om det nedfallna trädet och får i sin tur veden som betalning.

Fälla träd

Har du träd på din mark som ser risiga ut, som om de är på väg att falla ner, så bör du se till att ta hand om de träden innan det sker. För att ha dåliga träd som kan falla ned är livsfarligt eftersom de kan falla ned på dig eller de kan skada din egendom. 

För att kunna utföra en säker trädfällning så bör du ta hjälp av en kunnig trädfällare. Behöver du hjälp med trädfällning i Norrtälje så har du flera duktiga aktörer att anförtro dig åt i det området. Med rätt hjälp så kommer trädfällningen att gå galant och du slipper oroa dig för att träden ska falla ned och göra skada.

Fler nyheter