Solfilm och toning till bilen

14 april 2020 Jenny Olsson
Solfilm och toning till bilen

Att montera solfilm eller toning på bilen rutor ger inte bara ett estetiskt lyft för fordonet utan även en behagligare temperatur under heta dagar, vilket kan vara av stor vikt om man t.ex har en hund i bilen. Best of Wrapping jobbar med solfilm i Växjö och företaget har stor kompetens i det man gör och levererar alltid ett perfekt resultat.

Solfilm kan även användas på rutor i hemmet vilket kan göra vardagslivet behagligare då man slipper den gassande solen på utsatta platser. En solfilm har även en positiv och hälsosam effekt då den tar bort 99% av de farliga UV-strålarna som solen ger ifrån sig och i samma veva hindrar solfilmen att möbler och textiler bleks. Best of Wrapping använder sig av solfilm från tillverkare av absolut högsta kvalitet vilket gör att kunderna kan räkna med ett mycket proffsig resultat.

Best of Wrapping är mer än solfilm och toning då man även levererar foliering av fordon till absolut högsta kvalitet. Foliering kan göras på alla typer av fordon och det är ett mycket effektivt sätt att skydda bilen lack mot såväl stenskott som repor. Best of Wrapping använder sig bara av de bästa produkterna på marknaden från kända tillverkare och resultatet blir strålande och lämnar inga spår efter sig.

Om man som bilägare har funderat på att lackera om bilen så är foliering ett mycket bra alternativ då metoden är mycket billigare och mindre komplicerad, samtidigt som det ger ett gediget skydd av lacken. Best of Wrapping erbjuder även sina kunder tryck på alla sorters klädesplagg och textiler och är man som företagare ute efter arbetskläder med personliga tryck så kan man vända sig till Best of Wrapping som säljer, trycker och levererar detta till hela Sverige. Kontakta företaget för mer information och råd så kommer de erbjuda dig en gratis offert.  

Fler nyheter