Sverige och dess hotellkedjor

20 april 2020 william eriksson
Sverige och dess hotellkedjor

Scandic och Nordic Choice Hotels är välkända nordiska hotellkedjor som finns i Sverige, tillsammans med många internationella hotell under vingarna av exempelvis Best Western och Hilton. Utbudet är naturligtvis störst i Stockholm och de andra lite större städerna, men hotellkedjorna täcker även de flesta orter från norr till söder.

En stor fördel är att det idag går att hitta hotell som skiljer sig när det kommer till pris, inredning och service. Med andra ord finns det hotell för alla smaker.

 

Vilket hotell passar dig?

Hotellbranschen präglas av en ständig utveckling och följer oftast passionerat de nyaste trenderna. Lyxiga rum med förstklassig rumservice som serverar gravad lax och löjrom är precis lika lätta att hitta som mer blygsamma boenden där enkelheten sätts på piedestal.

Hotell rankas i enlighet med de europeiska, men även globala reglerna genom angivet antal stjärnor. Så vill du helst stanna på ett hotell och vara omgiven av en kunglig atmosfär gäller det att boka in ett rum på hotell med 5 stjärnor. Siktar du på mer av en budgetupplevelse kan du förstås kolla in hotell med färre stjärnor. 

 

 

Det finns alltid ett hotell som passar just dig

Det finns hotell för alla smaker, alla preferenser och alla plånböcker. Tur är väl det. Som kund har du alltså möjligheten att boka ett rum där det bäst passar dig, både när det kommer till kostnad och plats. Hotel i Gävle kan exempelvis bokas på Hotel Aveny Bed & Breakfast, som har bra läge och rimliga priser. 

Många hotell erbjuder också olika typer av aktiviteter, både inomhus och utomhus. Det går att njuta av alltifrån välbehövlig massage till yogapass. Att bo på hotell har alltid ansetts vara lite lyxigt och ett sätt att slappna av. Hitta hotellet som passar dig bäst och unna dig en skön helg med god mat och bra service.

Fler nyheter