Tandreglering för ett perfekt leende

04 november 2019 Jenny Olsson
Tandreglering för ett perfekt leende

Det är viktigt att man själv känner sig nöjd med sina tänder, så man vågar visa dem när man ler och känner sig stolt över dem. Att rätta till tänder som man kanske går och stör sig på behöver varken vara krångligt eller tidskrävande. Däremot kan det snarare spara mycket energi då man inte behöver gå runt och tänka på det som faktiskt stör en i ens vardag. 

På Le Tandreglering i Stockholm kan de med enkla medel hjälpa dem som på något sätt vill korrigera sina tänder. Att rätta till tänder som är sneda eller kanske går över varandra har också andra fördelar, mer än bara estetiskt, då de också är enklare att hålla rena och sköta om. 

 

Om man inte vill ha en synlig tandställning finns det mer diskreta alternativ som de kan hjälpa till med. Med tandreglering kan man rätta till tänderna, däremot kan man inte ändra tändernas form och färg men då kan man istället göra en porslinsfasad. 

På kliniken utgår de från varje kund och de försöker alltid att man som kund ska behålla alla tänder och inte dra någon. Vilket gör att behandlingen går snabbare men också blir mer skonsam. Har man tänder som man stör sig på är det absolut värt att göra ett besök hos dem för att se vad det går att göra. Det är viktigt att man själv är nöd med sitt utseende och vågar le. Här kan man också som kund känna sig trygg då kliniken är specialister på tandreglering och alltid hänger med i den senaste tekniken. Att få ett personligt bemötande av kunniga specialister när man ska göra om sina tänder är viktigt, då man självklart vill ha ett så bra resultat som möjligt och man vill givetvis att de ska förstår vilket resultat man är ute efter.

Kika in till dem här: http://www.letandreglering.se/

Fler nyheter