Uterum för alla behov

16 augusti 2019 william eriksson
Uterum för alla behov

Mysiga middagar tillsammans med vänner, alla dina favoritväxter i din alldeles egna vinterträdgård eller en oas för vila och återhämtning. Anledningarna är många att bygga ett eget Uterum i anslutning till huset, och därmed förlänga säsongen och sommarkvällarna. Ni sätter själva behoven och kraven på vad just ni vill ha ut av ert tillbygge. En härlig plats att umgås på eller helt enkelt ett extra rum att få vara själv och ladda batterierna i. Allt är möjligt.

 

Skalenliga ritningar

Innan projektstart får ni som kund ert drömuterum uppritat i skala 1:1, så ni kan se precis hur det kommer bli när allt är färdigbyggt. Inga obehagliga överraskningar och ni kan själva vara med och justera ritningarna om ni inte är helt nöjda med skissen. Säkert och smart. Och så roligt att få vara delaktig i designen från start!

 

Bygg själva!

Är ni modigare och vill bygga själva kan ni beställa virke och byggkomponenter var för sig och få allt levererat hem. Beställ allt från kanalplasttak och sibirisk lärktrall till måttbeställda fasta partier och nätdörrar som passar till. Sen bygger ni själva efter noggranna ritningar. Stoltast är man ju när man byggt något själv, eller hur?

 

Jobba med det ni har

Kanske har ni redan ett uterum som behöver uppdateras eller byggas ut? 

Ett byte av tak eller nya snygga glaspartier kan få ert gamla uterum att kännas helt nytt och nästan se nybyggt ut. Ibland krävs det bara små skönhetsjusteringar för att uterummet ska kännas inbjudande och mysigt igen. 

 

Olika alternativ

Så även om ni vill bygga ett välisolerat extrarum för åretrunt användning, ett härligt uterum som passar vår och höst bäst eller en enklare inglasad altan som kan användas flitigt under sommaren är det bara ni som sätter gränserna med era idéer. Vilket typ av uterum passar er bäst?

Fler nyheter